сряда, май 28, 2008

Жена в колата!

Нямам самочувствие (за разлика от голяма част от българите), че попадам в категорията най-добър шофьор. И затова избягвам да карам кола. Разбира се това е малко пресилено, защото когато карам, то го правя съвестно. Тоест имам самочувствие, че (за разлика от болшинството българи) спазвам правилата. И в буквален и в преносен смисъл.

Принципно не съм привърженик на теорията, че жените не могат и (камо ли пък) не бива да карат коли. Възхищавам се обаче на жени, които не само карат автомобили, които не са за тях (не защото има такива, а защото просто нямат достатъчно опит за такъв тип автомобили), но и въпреки ежедневните си проблеми с това чудо на техниката, те упорито продължават да се борят.

Ето тук по-долу ще видите как една дама (всъщност после пред полицая застанаха три и самите те спориха коя е била зад волана) се пребори с конкурентите си в Бизнес парка.

Коментарите и анализите оставям на вас, както и предположения за това, как и какво точно се е случило.

Забелязва се как и другите „шофьори са паркирали”. По нашенски.

P
.S: Благодаря на г-н Банов за снимките и видеото. Както и на Боян, комуто принадлежат правата ;-)


2 коментара:

Анонимен каза...

Снимките и видеото бяха от мен! :) Не от Банов... Банов само ги разпрати на кой ли не...

Антон Георгиев каза...

Ами Бояне ...... да, разбрах че са твое произведение снимките (сигурно и видеото) и затова ти благодарих в поста. Разбира се .... благодаря ти и тук.